Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
inca ceva bun( mousse de pepene galben cu piscoturi si frisca
Pepenele taiat cubulete se pune in blender pana se face o pasta se adauga zaharul si gelatina care a fost lasata la inmuiat in apa rece. Amestecul obtinut se lasa cam 30 minute sau chiar o ora la frigider.
Dupa ce pasta s-a ingrosat putin pregatim 5 boluri si punem pe margine piscoturi (vom folosi cate 4 piscoturi pentru fiecere bol, rupem piscoturile in jumatate si le asezam cu grija), dupa punem mouss-ul de pepene si pe deasupra frisca
1
eu am inmuiat piscoturile in sucul de pepene rosu http://www.bucataras.ro/retete/bautura-racoritoare-de-pepene-35236.html
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult